WAAROM IS TUFFEN GLAS NODIG OM UW INTERIEUR MET KRACHT EN STIJL TE VERSIEREN?

Bestand tegen schade

Ze zeggen: “Als roet je tuniek bevlekt, verf hem dan zwart.” Maar waarom zou je je tuniek laten bevlekken door roet, als het vlekvrij kan blijven! Een van de oudste problemen met glazen ramen is dat ze snel vlekken krijgen en veel onderhoud vragen.

Hitte bestendig

Tuffenglas is bestand tegen hoge temperaturen vanwege de balans tussen compressie en spanning tussen de binnenste en buitenste lagen. Daarom is deze bril het hele jaar door bestand tegen hoge temperaturen en ziet ze er nog steeds als nieuw uit.

Veiligheid

Is het niet beter om veilig te zijn dan sorry? Bewaar je sorrys dus in het verleden met tuffen glas. Ga je gang en wees schuldvrij om je ruimte te versieren met tuffen glas waar je maar wilt.

Gevarieerde ontwerpen

Voorbij zijn de dagen dat een bril gewoon en saai was. Neem bijvoorbeeld tuffenglas, dat verkrijgbaar is in talloze kleuren, texturen en maten. Net zoals uw behoeften kunnen variëren, past deze bril zich aan uw voorzieningen aan door er in verschillende typen te komen. Voor sommigen die op zoek zijn naar privacy, is er geluiddicht of mat tuffen glas.

wingman-montage.nl